Friday, September 3, 2010

Orang Misteri


Aduh poning tul, ada lak sorang budak ni ashik menggangu je, dah hampir setiap hari ashik buat ‘missed call’ je,kekadang tu sampai 3-6 kali ‘missed call’ tak faham apa sebenarnya yg dia nak kat araaz,ehm pernah gak sms tanya ‘ siapa ni?’ dan tanya ‘sebenrnya nk apa ni?’ dia tak menjawab lak. Pelik tul, entah-entah pembunuh misteri kot.he, bila call pun tak angkat….rasanya memang hobi dia menggangu org kot dah kira cam ketagih lak. Sampai sekarang araaz tak tahu dia ni lelaki atau perempuan..ushhhh
Categories:

2 comments:

cemomoi said...

ooo secret admire tu, syok gak ada thrilll

araaz said...

ish secret admire bendenye, lain mcm je, cam pembunuh misteri je..huh