Monday, September 27, 2010

9 Perkara yg Best jadi kat Blog araaz ni sejak dilahirkan Selama 28 Hari ?? ehmm

9 Perkara yg Best jadi kat Blog araaz ni sejak dilahirkan Selama 28 Hari ?? ehmm ehmmmmmm

1. Blog araaz sudah ada 248 Followers Sejak Blog ni di lahirkan pada hari Merdeka 31.08.2010 dan Sebahagiannya sudi masukkn blog araaz dalam Blog list diaorng..:-)
2. Pernah Sekali 2 ada 300 - 400 Pelawat , ehmmm kira ok la utk blog yg masih baby ni kan? he
3. 2-3 Blogger Buat satu Entry Khas berkenaan Award yg araaz beri.
4. Pernah ada 16-25 Org online dalam satu masa, Paling Best Semalam, tk tahu knp.he
5. 15 Blogger yang terkenal yg dah ada 500-3000 Followers sudi 'Follow' blog araaz.:-)
6. Wujudnya satu lagi alamat blog khas, adik kembar blog ni utk Himpunan Blog & Iklaneka Percuma. http://blogger-iklan.blogspot.com
7. Pelawat Kebanyakannya datang dari Facebook dan Alamat Blog araaz http://nibelogsaya.blogspot.com (Hampir sama ngn alamat Blog Hanis)
8. earning Nuffnang semakin bertambah RM..... walaupun baru 28 hari..hee
9. ShoutBox araaz sentiasa aktif, ada la gak yg sudi komen.

4 comments:

h A n Y S said...

1 hari ada 500-600 pelawat???!!!
biar betulll??
tu dah kire SGT2 ok la tuh..haha

araaz - www.araaz-man.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
araaz - www.araaz-man.blogspot.com said...

ops sorry yg 500++ tu page view, pelawt 300++ je,kira ok la kan utk blog baru? kalau tak letak entry baru lagi la terukkk,baby la katakn.hee

Siti said...

pergh, tabik lah kat araaz.. kalah lah blog siti lau macam ni.. huhu, tahniah yer. ape rahsia nye ek? :)