Monday, September 20, 2010

Perghh rajin tul org ni minta krdt kat araaz..hee

Pergh rajin betul org ni minta krdt kat araaz ,hee, kenal pun tidk dgn selmba je minta, yg peliknya bila araaz sms dan tanya 'siapa ni?' tak jwb pulak, tak smpi 2 atau 3 minit , buat balik...biar btl...ingat araaz ni kedai top up ke? ish ish, araaz letak no hp hanya utk korang brtnya berkenaan blog atau kumpulan fb yg araaz buat je, ni lain lak jadinya bukannya sekali masuk ni rasanya dah16 kali minta, ada 6 no yg berlainan.huhu...ada yg mintak rm1 ,rm5 dan rm8, plng bayk rm1.huhu...

apapun araaz biarkn jela, tak rugi apapun.hee

3 comments:

Ezao' Edogawa said...

org baru nk blaja guna nfon kot. haha. ingat kita ni tokey balak ke nk free2 je bg dia topup..

amira said...

haha.. dia nak tunggu araaz mamai pastu jawab yes kot.. haha

sweet-ladybird said...

Lady pernah laluinya.. tp 1 nombor jerk.. lady kasihan, lady bagilah.. 2 3 kali jugak.. last2 skali tetibe je rs rimas.. checkla no sape, rupenye budak sekolah.. ugut die nak report polis.. terus dh x mintk.. huhuhu..

p/s : mula2 bg sebab tkt dia nak terdesak, sakit ke ape ke.. rupe2nye dipermainkan..