Thursday, September 30, 2010

Terjah di KK - TUARAN - BANDARAN - BEAUFORT - KENINGAU

Klik pada Gambar utk lihat PETA.
Hari tu Tersilap Beritahu Tempat lak.hee
01.10.2010 - 05.10.2010 araaz & ceo syarikat akan Terjah di KK - TUARAN - BANDARAN - BEAUFORT - KENINGAU, ni kali pertama araaz jejak kaki di Beaufort & Ke
ningau rasanya...apa yg best kat sana yerk ? , aiseh lupa lak, araaz nk ke sana atas urusan kerja rupanya...heee, bak kata pepatah ' Sambil Menyelam Minum air' entah btl entah ti...dak ayat tu, apapun yg penting dapat on9 kat sana, harap-harapla....:-)

p/s: Sila Maklumkan kat araaz di ruangan Komen ni atau ChatBox sekiranya ada Banner yg araaz tak masukkn lagi dlm blog ni yerk...kekadang araaz tak perasan / terlupa.:-)

Entri akan Datang 01.10.2010 :8:00AM (Auto) : Sedikit tips dari araaz bg Mengelakkan ‘BALAK’ (BF) korang meluat kat korang.


1 comments:

OrkidscyL said...

Welcome t0 Keningau Araaz..hehe