Sunday, September 26, 2010

Sehari tak buka blog terasa macam nak demam lak..he,

Sehari tak buka blog terasa macam nak demam lak..he, Sebelum tu araaz nak mohon maaf kepada pelawat baru blog ni kerana lambt bls lawatn, email dan lambt meletak banner korang dlm blog araaz, utk maklumam korang 22hb araaz ke Kelantan duk smp 25hb atau 26hb, perjalanan araaz ke Kelantan mengambil masa 6 jam lebih sebelum ke Kelantan araaz ke lanchang dulu sbb ada urusan kerja kit, itu pun masa hbs hamper 3 jam disana, bermakna 9 jam araaz diluar tanpa membuka blog, huhhh memang terasa rindu dan nk demam tu, maklumla blog araaz baru je aktif dan tak sampai sebulan pun, tu yg cam gian je nk bukan blog tgk sama ada ‘baby’ araaz ni sht atau tdk..hee…ehm apapun araaz tetap ‘mencuri’ peluang g kemana-mana café yg ada wifi utk kemaskini blog araaz ni…oh ya, araaz nak ucapkn terima kash kepada pelawat baru yg sudi menjadi ‘pengikut’ (follower) blog ni dan sudi meletakkn banner araaz dlm blog mereka, kemungkinan selepas balik dari Kelantan ni araaz akn masukkn segera banner korang yerk.kalau boleh korang maklumkn petukaran banner kat ruangan bual di atas atau ruangan komen kat entry ni yerk..

2 comments:

azuin said...

huhu..dahsyat ye..smpai nak demam 2...hhehehe

Pencacai Alim said...

gua bleh cirit birit oo kalau tinggal sehari