Monday, September 20, 2010

Sedikit Tips dr araaz sendiri utk korang Memenangi Hati Awek korang.he


Sedikit Tips dr araaz sendiri utk korang Memenangi Hati Awek korang.he

1. Sentiasa Berterus Terang dan jujur dalam setiap hubungan kerana Ramai perempuan yg sukakn lelaki sedemikian.

2. Hormati Ibu Bapa diaorang dan jaga tingkah laku terutama dari segi Percakapan dan jgn terlalu membisu bila bersama keluarga dia.

3. Sentiasa Memberi Sokongan Moral & Semangat Terutama apabila dia menghadapi masalah.

4. Selalu memuji Suara diaorng seksi dan katakn la yg korang kalau boleh nk dengar suara dia setiap masa.

5. Kerap Bertanya berkenaan perasaan dia atau Sentiasa Bertanya Khabar Seperti ‘ ai syg, ayg buat apa hari ni? Tak kirala sama ada SMS atau CALL, dalam satu hari paling kurang 3-4 kali.

6. Sentiasa Kelihatan Kemas bila keluar bersamanya terutama Rambut , tak kirala korang nk buat camana asalkn kemas sbb kalau korang perasan setiap berjumpa mesti dia usha rambut korang dulu, lepas tu baru pakaian.

7. Kalau Boleh dalam satu bulan korang beli la dia apa-apa hadiah, tak la mewah tapi cukupla sebagai tanda korang ingat kat dia, tapi kalau tak blh setiap bulan, bila korang berjalan mana-mana belikn la dia sedikit ‘Buah Tangan’.dan kalau tak mampu kirimkan la kad yg jiwang-jiwang kit.hee

8. Sentiasa Bersabar Bertolak Ansur, Pandai mendengar, dan pandai memujuk terutama bila dia marah.

Ehm buat masa ni itu je la yg araaz leh beritahu, dan mash banyk lagi caranya. Yang lain korang fikirla sendiri yerk..hee, korang buat la apapun asalkn hati dia senang dan gembira..:-)


Akan Datang:-

Sedikit Tips Mengelakkan Awek korang meluat kat korang.

2 comments:

sweet-ladybird said...

yang ke-5 tu lady x suke.. rimas gilew.. tp mungkin wanita lain suke.. sebab menandakan kekasih mereka sayang kat mereka :P.. syg la sgt :P..kui3x..
bagi lady, kalau syg, kalau serius x perlu buat mcm tu.. jumpe je mak ayh.. kahwin :).. kan best..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.