Monday, September 20, 2010

Virus ???? ushhh apa kes jadik camni??ehmm


ushhh apa kes jadik camni??ehmm rasanya ramai yg kena camni hari ni kan??? , sebb banyak gak blog yg araaz lawat hari ni jadik camni, dan ada yg tegur kat fb araaz yg araaz punya blog pun dapat amaran camni, ehm memang la leh masuk dengan tekan butang ignore tu, tapi tak ramai yg buat dan kebanyakkn akan terus 'skip' blog yg keluar amaran camtu..., huhu

2 comments:

zuar said...

ni kena malware..klu kita lawat blog tu, n then kita msk jgk, blog kita pun akn jadi cmtu sbb masuk malware.

sumpit said...

baru je kene, then slongkar punye slongkar...delete ane yg patut baru ok..adeh..nk BW pon susah

jemput baca http://sumpit2u.blogspot.com/2010/09/malware-detected.html